Гъби, пълнени с крема сирене и спанак

Една по-различна рецепта за пълнени гъби - универсално предястие за всеки вкус.
-
Махнете пънчетата на гъбите. Горната половина поставете в тава за печене, а пънчетата нарежете на малки парчета.
-
Разтопете маслото в тиган и добавете ситното нарязаните пънчета. Запържете за 2-3 минути.
-
Добавете в тигана и спанака, задушете докато той омекне. Прибавете крема сиренето. Овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре, за да получите хомогенен пастет.
-
Вземете лъжица и с готовата смес напълнете всяка гъба.
-
В купа смесете галетата и пармезана и поръсете гъбите отгоре.
-
Сложете гъбите в предварително загряна фурна на 190 ° С. Печете около 12-15 минути или до златисто кафяво.
-
Ако не сте сигурни как да направите това вкусно предястие, вижте следващото видео.