Крехко свинско месо със соев сос и дафинов лист

Снимка: thewoksoflife.com

Вкусно предложение със свинско месо

  1. Нарежете свинската плешка на малки парчета. Сипете олиото в тенджера и запържете месото на висока температура. Често разбърквайте, обръщайки парчетата от всички страни.

  2. Снимка: thewoksoflife.com

  3. Когато месото побелее от всички страни, добавете оцета, соевия сос, нарязания на ситно чесън, дафиновите листа, черния пипер, захарта и водата. След като кипне, намалете котлона на ниска температура, поставете капак и оставете да къкри около 1 час. 

  4. Снимка: thewoksoflife.com

  5. Сервирайте със салата или върху ориз.

  6. Снимка: thewoksoflife.com

  7. Приятен апетит :)

  8. Снимка: thewoksoflife.com

Виж още