Най-лесният начин да имате яйце и тост за закуска

Рецепта: KitchenStoriesSofia.com. Снимкa: Buzfeed.com

Сутрешното бързане е познато на всеки. Но как да бързаме и да имаме вкусна и здравословна закуска? Представяме ви изключително лесен начин да имате препечен тост и яйце на закуска, който няма да ви отнеме повече от 5 минути. 

  1. С лъжица натиснете надолу центъра на хляба да се образува джоб. 

  2. Намажете краищата на хляба с масло и чукнете яйцето в джоба.

  3. Поръсете краищата на хляба с настърган кашкавал и отгоре със сол и пипер.

  4. Пече се на 200°C за 10-15 минути - 10 минути ще имате рохко яйце, 15 минути ще има по-твърд жълтък.

  5. Във видеото също може да видите как да направите този вкусен тост. 

Виж още