Перфектната закуска: хлебче, пълно с бекон, кашкавал и яйце

Снимка: youtube.com/стопкадър

Наистина това е перфектната закуска, защото се прави бързо и лесно, а е и толкова вкусна и засищаща. 

  1. Изрежете върха на хлебчето. Издълбайте вътрешността като внимавайте да не пробиете дъното на хлебчето.

  2. Полученото гнездо залейте с маслото, а след това го поръсете с половината от настъргания кашкавал.

  3. Последователно наредете бекона, доматените парченца и лисата от спанака. Доматът и спанакът може да земните с вашите любими зеленчуци.

  4. Поръсете с останалия кашкавал, а отгоре счупете яйцето.

  5. С фолио обвийте отстрани и отдолу хлебчето, само отгоре оставете отворено. Печете около 15-20 минути на 180° C.

  6. Извадете от фурната, поръсете с млян черен пипер или шарена сол, сервирайте с парчета авокадо и няколко маслини. 

  7. Във видеото също може да видите как да направите тази префекта закуска.  

Виж още