Пълнени пилешки гърди

Ароматни сочни пилешки гърди с бекон и кашкавал

  1. Цепнете пилешки гърди през средата като книга , мариновайте  ги с подправките , тука използвайте подправки каквито обичате. Аз ги мариновах със соев сос , кимион, черен пипер и риган. След това в тиган с малко зехтин задушете моркова , гъбите и чушката . Може да използвате каквито зеленчуци пожелаете, аз имах тези в наличност. След това сложете в средата на гърдите плънката и топено сирене и завийте всичко и забодете с клечки за зъби , за да не изпадне плънката,сложете слайт тънък бекон отгоре и подредете в голяма тава със хартия за печене . Сложете фолио върху тавата , за да не загори бекона и печете за 20 мин на 200 градуса , след това махнете фолио и запечете още 5 мин , след това добавете настърган кашкавал и допечете още 2-3 мин докато се запече кашкавала.

    Да ви е сладко!

Виж още