Пъстра салата с годжи бери и хинап

http://rusianamihailova.blogspot.bg/2016/10/blog-post_20.html

страхотна свежа салатка 

  1. Листата от айсберга се измиват, подсушават се и се нарязват на ситно. Слагат се в салатиера или подходяща купа.  Към тях се добавя консервата с риба тон, заедно със зехтина и скълцаният пресен магданоз. Подправя се със сол на вкус. Разбърква се. След това се гарнира с предварително попарените и подсушени плодчета годжи бери.


  2. Добавят се и нарязаните хинапчета и царевичката. Украсява се с магданоз и се сервира. Салатата няма нужда от допълнително овкусяване с оцет или с лимонов сок, защото се съчетава перфектно с леко киселите плодчета годжи бери. Добър апетит!


Виж още