Салата с пиле, авокадо и круши

Снимка: addapinch.com

Прекрасна салата с богат вкус

  1. Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Сложете пилешкото месо и гответе около 3 минути от всяка страна или докато се приготви по вкуса ви. Поръсете с розмарин, изключете котлона, покрийте тигана и оставете още няколко минути. 

  2. За медената горчица: в купа смесете горчицата, меда, майонезата, оцета, солта и черния пипер и хубаво разбъркайте. 

  3. В голяма купа поставете микса от салати, нарязаното авокадо, парчетата круша, нарязания на ситно зелен лук и орехите.

  4. Нарежете готовото пиле и го добавете към салатата. 

  5. Преди да сервирате, залейте с медена горчица. 

Виж още