Снимка: thecookierookie.com
Сьомга на грил с вкусна гарнитура от авокадо

Прекрасна комбинация за вкусен обяд
-
Нарежете сьомгата на четири парчета, намажете ги със зехтин и ги овкусете с подправките - сол, кимион, червен пипер, чесън на прах, чили на прах, черен пипер.
-
Сложете наложената риба в хладилника и я оставете да престои поне 30 минути.
-
За гарнитурата: в купа смесете нарязаното на парчета авокадо, ситно нарязания лук, ситно нарязания магданоз, сока от двата лайма, кориандъра и солта. Разбъркайте добре и оставете в хладилника да се охлади.
-
Поставете парчетата сьомга на предварително загрят грил около 10 минути или докато се приготвят по вкуса ви.
-
Сервирайте в чиния, като върху всяко парче сьомга поставите от гарнитурата.