Свински котлети със сос барбекю и лайм

Снимка: delish.com

Вкусно ястие за почитателите на свинското месо

  1. Сгорещете зехтина в голям тиган над средна температура. 

  2. Овкусете двете страни на свинските пържоли със сол и черен пипер. Поставете ги в тигана и гответе до златисто от двете страни, около 3 минути на страна.

  3. В това време пригответе соса: в купа смесете барбекю соса, кафявата захар, сока от два лайма и чесъна на прах и разбъркайте.

  4. Когато пържолите придобият златист цвят, добавете към тях соса в тигана и го оставете да кипне. Намалете котлона на ниска температура, поставете капак и оставете да къкри около 5-7 минути.

  5. Гарнирайте с магданоз и сервирайте веднага.

Виж още