Яйца с кисело мляко и вкусен сос

Снимка: pixabay.com / jill111

Едно по-различно приготвяне на яйца

  1. Сипете в тенджера бульона, виното, добавете лука, скилидката чесън и картофа, нарязани на едро, ситно нарязания магданоз, кимиона и черния пипер.

  2. Варете на силен котлон 10-ина минути и когато омекнат продуктите, ги извадете с решетъчна лъжица. 

  3. Чукнете в течността 4 от яйцата и след 2-3 минути ги извадете с решетъчната лъжица и поставете всяко в отделна чиния.

  4. Останалите две яйца прибавете разбити към течността, направете го бавно, за да не се пресекат и отстранете от котлона.

  5. Добавете киселото мляко, посолете и разбъркайте. С този сос залейте яйцата.

  6. Източник: Missis.bg

Виж още