Запечена франзела с крема сирене

Рецепта: KitchenStoriesSofia.com. Снимка: demotivateur.fr

Вкусно предястие с франзела.

  1. В купа сложете крема сиренето, добавете ситно нарязания праз, магданоза, нарязаните домати и настъргания кашкавал. Смесете добре.

  2. Разрежете франзелата на три равни части. Махнете вътрешността от всяко парче.

  3. С помощта на лъжица запълнете с плънката трите части на кухата франзела.

  4. Нарежете всяко парче на малки равни части.

  5. Разтопете маслото и го разлейте върху франзелата. Поставете франзелата върху алуминиево фолио. Добавете малко магданоз отгоре и я увийте с фолиото.

  6. Поставете във фурната за 15 минути при 180°С.

Виж още